< terug

Renovatie en herbestemming ‘t Cranevelt in Arnhem

Het eerste sportcomplex van de gemeente Arnhem uit de jaren ’30 heeft na de renovatie en verduurzaming een nieuwe functie gekregen als kinderdagverblijf.

Diverse sportverenigingen maken gebruik van het terrein en het hoofdgebouw van Sportpark ’t Cranevelt. Omdat er na de renovatie en herbestemming tot kinderdagverblijf geen ruimte in het hoofdgebouw overblijft, zijn er nieuwe kleedruimten gebouwd op het terrein.

In opdracht van de gemeente Arnhem en in goed overleg met de toekomstige gebruiker, hebben we de renovatie en herbestemming grondig voorbereid en tijdens de uitvoering begeleid.

Een luchtwarmtepomp voor verwarming en koeling en de voorbereiding voor zonnepanelen voor elektriciteitsopwekking zorgen ervoor dat de energierekening verantwoord laag kan blijven.

(artist impression van Archimago)

Omschrijving:

Het hoofdgebouw van Sportpark 't Cranevelt is gerenoveerd en herbestemd tot kinderdagverblijf. 

Opdrachtgever: Gemeente Arnhem
Datum oplevering: 2016
Plaats: Arnhem